Пошуковий запит: (<.>A=Лозовська Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Лозовська Н. М. Ресурсозбереження як один з основних напрямів, що сприяє підвищенню ефективності діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська // Регіональна бізнес-економіка та управління. - 2013. - № 2. - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Rbetu_2013_2_10
|
2. |
Лозовська Н. М. Вплив українських підприємств харчової галузі на довкілля [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська // Інтелект XXI. - 2014. - № 2. - С. 136-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_2_17
|
3. |
Драган О. І. Економіко-екологічні проблеми підприємств харчової галузі Англійською мовою [Електронний ресурс] / О. І. Драган, Н. М. Лозовська // Економiчний часопис-XXI. - 2014. - № 3-4(2). - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecchado_2014_3-4(2)__10
|
4. |
Драган О. І. Особливості процесу ідентифікації екологічних аспектів на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / О. І. Драган, Н. М. Лозовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 45-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_7 Досліджено процес впровадження та функціонування екологічного менеджменту на підприємствах. Виявлено та ідентифіковано екологічні аспекти на підприємствах харчової промисловості, зокрема здійснено їх поділ на прямі та непрямі. Визначено фактори, що впливають на ідентифікацію екологічних аспектів, та охарактеризовано елементи, які необхідно відображати в реєстрі екологічних аспектів підприємства. Сформовано структуру програми природоохоронних заходів щодо контролю та зниження наслідків негативного впливу екологічних факторів на навколишнє середовище. Запропоновано реєстр законодавчих документів, що встановлюють вимоги до системи менеджменту навколишнього середовища на підприємствах харчової промисловості.
|
5. |
Лозовська Н. М. Формування креативного еколого-економічного мислення студентів для сталого розвитку [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська, Л. А. Струс // Інтелект XXI. - 2018. - № 2. - С. 199-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2018_2_43
|
6. |
Лозовська Н. М. Перспективи розвитку молочної галузі України [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська, І. А. Ладуб // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2018. - Вип. 30. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2018_30_6
|
7. |
Лозовська Н. М. Сучасний стан та потенціал розвитку м’ясопереробної галузі [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко, Л. А. Струс // Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії. - 2018. - Вип. 2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evzdia_2018_2_9
|
8. |
Лозовська Н. М. Тенденції виробництва та споживання м’яса і м’ясопродуктів в Україні (на прикладі Вінницької області) [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко, Л. А. Струс // Бізнес-навігатор. - 2018. - Вип. 2-1. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2018_2-1_13
|