Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Лозовська Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Лозовська Н. М. 
Ресурсозбереження як один з основних напрямів, що сприяє підвищенню ефективності діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська // Регіональна бізнес-економіка та управління. - 2013. - № 2. - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Rbetu_2013_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 470.619 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Лозовська Н. М. 
Вплив українських підприємств харчової галузі на довкілля [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська // Інтелект XXI. - 2014. - № 2. - С. 136-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 553.031 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Драган О. І. 
Економіко-екологічні проблеми підприємств харчової галузі Англійською мовою [Електронний ресурс] / О. І. Драган, Н. М. Лозовська // Економiчний часопис-XXI. - 2014. - № 3-4(2). - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecchado_2014_3-4(2)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 269.958 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Драган О. І. 
Особливості процесу ідентифікації екологічних аспектів на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / О. І. Драган, Н. М. Лозовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 3. - С. 45-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_3_7
Досліджено процес впровадження та функціонування екологічного менеджменту на підприємствах. Виявлено та ідентифіковано екологічні аспекти на підприємствах харчової промисловості, зокрема здійснено їх поділ на прямі та непрямі. Визначено фактори, що впливають на ідентифікацію екологічних аспектів, та охарактеризовано елементи, які необхідно відображати в реєстрі екологічних аспектів підприємства. Сформовано структуру програми природоохоронних заходів щодо контролю та зниження наслідків негативного впливу екологічних факторів на навколишнє середовище. Запропоновано реєстр законодавчих документів, що встановлюють вимоги до системи менеджменту навколишнього середовища на підприємствах харчової промисловості.
Попередній перегляд:   Завантажити - 320.934 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Лозовська Н. М. 
Формування креативного еколого-економічного мислення студентів для сталого розвитку [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська, Л. А. Струс // Інтелект XXI. - 2018. - № 2. - С. 199-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2018_2_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 536.664 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Лозовська Н. М. 
Перспективи розвитку молочної галузі України [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська, І. А. Ладуб // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2018. - Вип. 30. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2018_30_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 557.43 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Лозовська Н. М. 
Сучасний стан та потенціал розвитку м’ясопереробної галузі [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко, Л. А. Струс // Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії. - 2018. - Вип. 2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evzdia_2018_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 398.44 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Лозовська Н. М. 
Тенденції виробництва та споживання м’яса і м’ясопродуктів в Україні (на прикладі Вінницької області) [Електронний ресурс] / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко, Л. А. Струс // Бізнес-навігатор. - 2018. - Вип. 2-1. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2018_2-1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 365.836 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського